Utestengt fra Instagram!

Categories Blogg

God morgen alle sammen! Lillelørdag og snart helg igjen 🙂

Har du noen gang tenkt over at det stort sett er de samme bildene som dukker opp på instagram, bare fra forskjellige kontoer? Iløpet av en ganske lang periode har jeg begynt å følge mange profiler på Instagram som jeg egentlig ikke har noe forhold til. Jeg har brukt det som en del av ferieforberedelsene faktisk. Gått inn og likt en masse sider som har noe med destinasjonen å gjøre. Men iløpet av flere år med reising har det også blitt en god del sider… Jeg begynte å gå lei at det var akkurat de samme bildene som dukket opp hver gang jeg trykket meg innom, og de samme bildene lagt ut fra flere forskjellige. Jeg bestemte meg for at hver gang bilde at de som står utenfor toget på Sri Lanka og kysser kommer opp skal jeg slutte å følge den brukeren, for det er et av de bildene som dukket opp hos de fleste. Kanskje du har sett det?

Uansett, jeg drev med det en ukes tid, men det virket nesten ikke som det hadde noen effekt, så jeg bestemte meg for å gå igjennom lista og ta bort alle jeg egentlig ikke har noe spesielt lyst til å følge. Det viste jeg å værer flere enn jeg hadde trodd, og ble en ganske stor jobb. Men mens jeg satt der og holdt på fikk jeg plutselig opp varsel om av handlingen min var blitt blokkert og at kontoen ville åpnes igjen en uke senere. De mente det var unormal aktivitet på kontoen og at jeg hadde betalt noen for å gjøre det… Om jeg mente beslutningen ikke var riktig kunne jeg trykke på knappen og rapportere problemet. Prøvde det flere gangen, men ingenting skjedde. Så i en hel uke fikk jeg kun lov til å se på bilder eller skrive meldinger med venner.

Føltes skikkelig teit, bare fordi jeg ryddet i hvem jeg følger liksom… Men nå som jeg er tilbake igjen var det faktisk verdt det. Jeg får jo plutselig opp bilder fra folk jeg kjenner og som jeg nesten ikke visste var på instagram engang 😉 Fordi bildene tidligere har druknet på siden min, men nå er det jo blitt mye morsommere å bruke appen! men jeg anbefaler deg å dele det inn i etapper om du ønsker å gjøre noe lignende selv, så slipper du kanskje å bli utestengt 🙂

2 kommentarer

2 thoughts on “Utestengt fra Instagram!

  1. I utgangspunktet setter jeg stor pris på at Facebook (som også drifter Instagram) har de avanserte måtene å snappe opp uregelmessigheter som de har. De reddet nemmelig min konto fra å bli hacket fordi systemet reagerte på en så alt for kjapp forflytning da det faktisk ble logget inn (med passord og alt) i USA. Siden det ville vært praktisk talt umulig for meg å komme meg så langt av gårde i løpet av tiden som var godt siden de sist hadde registrert aktivitet fra Norge, frøs de hele driten, hvorpå de sendte meg en kode som var påkrevd inntastet i løpet av kort tid etter den var etterspurt.
    Men samtidig er det heller ikke greit ikke å gi deg noen mulighet til å kunne gi de en bekreftelse for at intet galt fant sted! Å opptre ‘uvanlig’ er jo faktisk ikke noen forbrytelse, så her ville jeg nok sendt inn en beskjed om at her skjedde noe som ikke er greit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.