Teknologi…

Categories Blogg

Hei hei!

 

Nå må jeg bare få lov til å være litt irritert her. Det er jo bare en bagatell i den store sammenhengen, men akkurat her og nå er det skikkelig irriterende likevel.

Jeg studerer bedriftsøkonomi på nett og alle forelesningene blir lagt ut på nett så man kan se dem når det passer. Jeg hadde tenkt å bruke litt dødtid på jobb til å få med meg litt skole, men på ipaden vil ikke canvas spille av. Formatet støttes ikke eller noe sånnt 😡 Men i dag fant jeg ut at på mobilen går det an å se dem, problemet er jo bare at skjermen er alt for liten til å kunne se noe som helst av videoen… Så nå sitter jeg her og hører på forelesningene som “lydbok” og irriterer meg over at jeg må se alt igjen når jeg komme hjem for å få satt det i sammenheng med presentasjonen med bilder og figurer 🤔 Skjønner ikke at det skal fungere på det ene og ikke det andre…

Det positive er jo at jeg får strikket samtidig 😅 Får med meg mye mer når jeg er litt opptatt med hendene enn hvis jeg bare skal sitte helt passiv og høre på.

Håper dagen din er bra! 😁

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.