STUPTRØTT

Det viser seg at nattens søvnmangel regulerte i en zombi liknende dag. Jeg er rett og slett stuptrøtt. Nå gjelder det bare å ikke sovne iløpet av dagen, for da er jeg redd jeg ligger våken igjen i natt. Men jeg skal garantert legge meg tidlig!

Hele dagen blir liksom helt feil når den starter på denne måten og jeg kjenner at jeg har ikke lyst til å gjøre noen ting, og er nødt til å ta meg litt sammen for å holde humøret sånn nogenlunde oppe. Jeg må også ta meg sammen for å holde øynene åpne akkurat nå. Men min trofaste kopp med kaffe og en god lydbok hjelper litt. Trur kanskje jeg må prøve meg på en energidrikk iløpet av dagen og jeg skal holde ut helt til i kveld.

Det er veldig sjeldent jeg drikker energidrikker, og det er akkurat for sånne dager som denne. Jeg føler at effekten av kaffe har avtatt etterhvert som jeg liksom har blitt vandt til den. Derfor sparer jeg litt på energidrikker for at det skal være noe som faktisk gir meg energi når jeg trenger litt ekstra. Egentlig så synes jeg ikke det smaker så godt heller, det er liksom bare helt greit og det er enda en grunn til at jeg ikke gidder å drikke det så ofte.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg