SPENNEDE PLANER

Categories Blogg

Reklame | Cura akademiet

Reklame

 

Hei hei!

Nå gleder jeg meg til å endelig skulle fortelle dere om mine planer til høsten. Jeg har tidligere prøvd meg på litt forskjellige typer utdanning, men har liksom ikke funnet helt det som passer for meg. Jeg har heller ikke motivasjon og selvkontroll nok til å fortsette i mange år med noe jeg ikke interesserer meg for. Men nå har jeg funnet noe som jeg virkelig gleder meg til å begynne på. Det er en helt ny utdanning, så jeg vil også bli blant de første i Norge som får denne tittelen og denne kompetansen.

Cura Akademiet starter til høsten opp en nettbasert studie for å bli hudkonsulent. Jeg kjente med en gang at dette var noe jeg virkelig hadde lyst til å lære mere om, og at hele kurset kan gjennomføres på så kort tid som 3 måneder er jo bare fantastisk.

Jeg blir bare mer og mer opptatt av å ta vare på egen hud, og merker da fort at jeg egentlig har alt for liten kunnskap om det, det blir liksom å bare stole på reklame for ulike kremer. Blant annet derfor gleder jeg meg til å starte på dette og lære masse nytt.

Noe av det som har begrenset meg noe i forhold til studie de siste årene er ikke bare det at jeg ikke har funnet akkurat det studie jeg ønsker å satse på, men også det faktum at jeg må/ønsker å studere på nett. Jeg er i full jobb, og det har jeg tenkt til å fortsette med, det lar seg faktisk ikke gjøre å slutte i jobben for å begynne på studie. Da må vi flytte tilbake i en liten hybel er jeg redd, og det er ikke aktuelt.

Hudkonsulent utdanningen er et nettstudier jeg kan ta i egent tempo, og derfor kombinere med jobb. Det betyr også at jeg kan bruke lenger tid om man trenger det,opp til et helt år faktisk, så om hverdagen blir litt hektisk i en periode så er ikke det er hinder for utdanningen 😀 Jobbmulighetene er også mange etter endt studie, og bransjen for skjønnhet og velvære bare øker og øker.

Du kan melde deg på en uforpliktende venteliste her  så mottar du mer informasjon og gode tilbud når det nærmer seg oppstart.

Jeg gleder meg! 🌞🌞

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.