Slapper av

Categories Strikking

Dagene går så utrolig sent når formen ikke er så bra. Det er ikke så mye jeg har orket å gjøre i dag, og var faktisk ganske fornøyd med meg selv når jeg klarte å spise litt frokost i 12 tiden. Jeg fikk servert en kopp te før det, og det var akkurat det som skulle til for å jeg skulle komme igang nok til å orke litt mat. Det er dessverre noe jeg bestandig har hatt problemer med. Så fort jeg blir syk, nesten uansett hva det gjelder så slutter jeg nesten å spise. Jeg vet at det er utrolig dumt, men nå er jeg (heldigvis) blitt så gammel at jeg tvinger meg selv til å spise selv om jeg ikke er sulten og ikke har lyst på mat. Formen blir iallefall ikke bedre av å ikke spise.

Nå er det snart middag, det hjelper når det er andre hjemme som blir sulten fra tid til annen, da spiser jeg samtidig uansett om jeg er sulten selv eller ikke. Det trenger ikke å være så mye, men litt er bedre enn ingenting. Jeg har ikke orket å strikke, se på tv eller noen ting i dag. Har flyttet meg litt mellom sofaen og senga og har hørt litt på lydbok. Det er så deilig og avslappende. Akkurat nå er jeg faktisk på den 5. Harry Potter boka, jeg leste aldri Harry Potter da de kom og “alle andre” gjorde det, men det er jo bøker man bør ha et forhold til i det minste. Så nå har jeg sakte, men sikker jobbet meg igjennom bøkene. Harry Potter og føniksordenen (nr 5) er faktisk 30! timer lang på storytel, så det tar sin tid å høre på alle sammen.

Nå har jeg for første gang i dag funnet fram strikketøyet også, jeg strikket faktisk ingenting i går heller. Men nå har jeg lyst og ork til det. Det er også veldig avslappende, slipper å tenke på så mye annet samtidig. Problemet er bare at jeg ikke har strikket noe særlig med hullmønster tidligere og må virkelig holde tunga rett i munnen for å få det til å bli riktig. Det har vært mye “baklengs-stikking” (opprekking) for å få det til å stemme. Men nå er det bare 15 cm igjen med mønsteret på den siste armen, og resten går som en lek. Gleder meg sånn til å sette den siste armen på resten og strikke det siste feltet opp. Snart ferdig nå, så kan jeg begynne på neste prosjekt som ligger og maser i bakhodet 😉

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.