SKIKKELIG LUKSUS

Categories Blogg

Reklame | Studded kiss

Reklame

 

God fredag alle sammen!

Det er viktig å unne seg lit luksus i hverdagen, og i dag ble det lunsjen som ble min lille luksus. Jeg skal på kveldsvakt, og da liker jeg å spise en varm og godt lunsj, så kan jeg heller ta noe enklere å kvelden. Så i dag ble det eggerøre med vårløk, tomater og fetaost, sammen med en god salat (rester fra middagen i går).

Jeg koser meg skikkelig når jeg kan lage litt god mat og sitte og kose meg med den, og bare ha kjempegod tid. Jeg har vært skikkelig effektiv i dag, og da føler jeg kanskje at jeg fortjener den lille pustepausen litt også. Det har blitt et skikkelig røsk i skittentøyshaugen, bretta og sortert sokker, støvsugd og masse annet, så nå er huset klart for helga.

Det er ekstra deilig å komme hjem i kveld når jeg vet alt alt sånt er gjort og jeg ikke trenger å tenke på å bruke helga mi på sånne ting.

I dag har jeg også bestilt en ny kjole til sommeren, og jeg gleder meg skikkelig til den kommer. Det er så gøy å få pakker i posten. Nå er det lenge siden jeg har unnet meg noe nytt, og siden jeg har vært så flink til å vaske huset syntes jeg faktisk jeg fortjente den 😀 Hva pleier du å bruke som unnskyldning?

Ta en titt på siden jeg fant kjolen, det er så mye flott til sommeren der, og om du trenger en unnskyldning ekstra for å handle litt så får du nå 15% om du bruker koden stine15

Studded kiss

Jeg har bestilt denne kjolen, og gleder meg til den snart kommer i posten!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.