Potter om igjen

Categories Dyrking, Hagen

Timene på morgenen før noen andre våkner er blitt noen av mine mest effektive. Jeg koser meg med å surre rundt i huset for meg selv, mens hele verden er stille og liksom venter på å våkne den også.

I dag benyttet jeg tiden til å først rydde på kjøkkenet etter i går. Det er ikke bestandig jeg har noe lyst til å ta det etter middag, og i går følte jeg at jeg fortjente å slippe. Det er ikke hver dag jeg har bursdag 😉

Tomatplantene har en stund nå hatt behov for større potter. Røttene har begynt å komme ut av potta i bunnen og det er et tydelig tegn på at den gjerne vil ha litt bedre plass. Så nå er de små tomatplantene og paprikaen plantet om i 5 liters bøtter, mens den store har fått en 10 liters bøtte.

Det er ikke helt heldig å plante dem rett i potter som ikke drenerer, men jeg har fylt på godt med lecakuler i bunnen også må jeg bare følge godt med på hvor mye jeg vanner. De står jo fremdeles inne så jeg har full kontroll på hvor mye de får. Dette er siste gangen jeg planter om den store nå får den skal få en skikkelig stor en som den skal stå i resten av sommeren. Men jeg hadde håper det skulle bli litt varmere ute først.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.