Once Upon a Time… In Hollywood

Categories Blogg

God morgen!

 

Mandag igjen og her sitter jeg med kaffekoppen og strikketøyet. I dag er det sokker på agendaen, jeg er vel på sikkert 5 forsøket nå 😅 Hodet fungerer rett og slett ikke i dag og jeg klarer ikke å finne riktig antall masker eller riktige pinner, men nå tror jeg det hjelper seg. Måtte til slutt finne fram en oppskrift jeg kan følge, er så lenge siden jeg har strikket sokker at jeg ikke husket det like godt lenger som jeg trodde jeg gjorde.

Nå skal jeg snart finne frem ipaden og se om det er lagt ut noen nye forelesninger. I ettermiddag begynner også hudkonsulent studiet, og jeg gleder meg til å se hvordan det fungerer.

Men uke er uke og i helga tok jeg fri. På fredag dro vi på kino og bestilte biletter på “gullrekka”, det var så absolutt vært pengene. Store gode lenestoler som kunne kjøre ryggen bakover og bena opp 🥰 Kommer aldri til å dra på “vanlig” kino igjen 😁

Vi så på Once Upon a Time… In Hollywood, en bra film, men veldig lang. Den var ikke akkurat som jeg hadde sett for meg og det gjorde at jeg følte det manglet litt handling, men filmen var bra laget og var nok mer en hyllest til tidsepoken enn bare en vanlig actionfilm (som jeg trodde det skulle være).

Håper du får en fin dag 😁

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.