Morgenstund

Categories Hverdag

God morgen!

Sååå tungt å dra seg ut av senga i dag. 8 minus ute gjør det ganske kaldt på soverommet når vi har vinduet åpent, og desto varmere under dyna. Ble en treg start og jeg var litt sent ute da jeg endelig fikk låst meg ut og gått mot bilen. Du kan tro gleden var stor når jeg fant bilen helt isfri! Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne, men der sto den altså i 8 minus, helt uten is. Jeg fikk spart inn de minuttene jeg var sen og kom plutselig i rute.

Det var ganske glatt på veien, men heldigvis opphold, helt fram til jeg svingte inn og skulle parkere på jobben. Da begynte det å regne! Kjøreturen videre i jobb bil gikk seint. Det var skikkelig regnvær og 5-6 minusgrader. Det frøys både på vinduet og veien, så det var ikke så mye annet å gjøre enn å kjøre etter forholdene. Likevel var det en bil bak meg som tydeligvis ikke var enig, han blinket og blinket med lysene for å få meg til å sette opp farten, men desverre for han var det til ingen nytte. Det var bekmørkt, møtende trafikk og regn i minusgrader. Nei, takk. Jeg har planer om å komme helt fram.

Nå er det godt å ha parkert bilen for noen timer, mens jeg sitter her og varmer meg litt på tekoppen min. Blir så kaldt og ekkelt med sånnt vær.

Håper du får en strålende tirsdag!

 

1 kommentar

1 thought on “Morgenstund

  1. Godt å høre at du/dere kom trygt fram 😊 Håper det slutter å regne før dere skal ut å kjøre igjen 😉👍
    Jeg kom bare til trappa i dag….. Sklei og fikk en vridning i ryggen 😥 Det går bra, må ta det litt med ro bare, men utrolig hvor fort det skjer 😮 Gammel dame, veit du 😜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.