Gartner til tjeneste

Categories Hagen

Stadig vekk så driver jeg med ting jeg egentlig ikke kan så godt. I dag har jeg begynt på “vår-rengjøringen” i blomsterbedet til mamma. Det er et stort bed som er del i to og som skiller plenen fra skrenten på baksiden. Det har tatt sin tid å luke og fjerne gamle blader og rester etter blomster fra i fjor, men nå er jeg kommet omtrent halvveis og gleder meg til det skal legges på ny bark for da blir det ordentlig fint.

Klipping av busker, trær og blomster er bestandig mye lettere når man ikke eier dem selv… Det er jeg sikker ikke den eneste som synes. Jeg klipper med har hånd når jeg holder på nå, for det meste er busker som vokser relativt fort ut igjen, og uansett så ser det så mye penere ut nå ting er litt jevnt og fint.

Tro det eller ei, men ugresset har allerede begynt å spire. I noen områder av bedet er det fremdeles is bare et par cm ned, og i andre områder vokser skvalder-kålen allerede. Det er helt utrolig hvor mye og hvor fort de sprer seg! I morgen skal jeg tilbake og ta resten. Litt synd at jeg ikke rak alt i dag, men det var så sur vind at det ble noen små kaffepauser inne i mellomtiden, og når det begynte å bli mørkt nytter det ikke å holde på.

Interessen for hage har kommet snikende de siste årene, og jeg kjenner at det er noe jeg bare mer og mer setter pris på å holde på med. Og siden min hage er forholdsvis liten er det deilig å kunne utfolde meg litt i mamma sin 🙂 En skikkelig vinn-vinn situasjon 😉

Sånn så det ut før jeg begynte i dag, og sånn så det ut da jeg gå meg for kvelden 🙂

Nå er det snart natta, det tar på å “stå på hode” og jobbe hele dagen, men det er deilig å være ute i frisk luft og få brukt kroppen litt også. Det er lite som er så deilig som en skikkelig sliten kropp når kvelden kommer, da sover jeg bestandig litt ekstra godt.

God natt alle sammen 🙂

1 kommentar

1 thought on “Gartner til tjeneste

 1. Gode snille jenta mi ❤️
  Tusen takk for hjelp i hagen ❤️
  Så godt å få hjelp til det ryggen min ikke tåler selv ❤️
  Du stiller alltid opp ❤️
  Tusen takk ❤️
  Klem fra Mamma ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.