FOTBALLENS DAG

Hei og hå!

For meg er det helt nytt, men mange andre er sikkert fullt klar over at 16. mai er kjent som fotballens dag 🙂 16. mai er også datoen jeg for første gang reiste på bortekamp helt alene. Strømsgodset skulle spille mot Vålerenga, og jeg hadde veldig lyst til å få med meg stemningen på stadion. Det skulle visst være veldig bra på den kampen. Jeg ble med bussen som gikk fra Marienlyst og ble både overrasket og glad da det var en dame som stoppet opp og spurte om hun kunne få sitte ved siden av meg. Hun kjente heller ingen andre å bussen og hadde tenkt at det kunne være hyggelig om vi da kunne bli kjent med hverandre.

Det var en veldig hyggelig busstur innover, og det var hyggelig å ha noen å stå sammen med på tribunen. Det er første gang jeg har stått sammen med Godsetunionen på tribunen, men jeg håper det ikke er siste. De første 15 minuttene fikk jeg egentlig ikke med meg noe av kampen, det var alt for mye å følge med på på tribunen. Men jeg tok meg litt sammen etterhvert og begynte å følge med på kampen også. Det var god stemning og masse liv. Alle var med å sang og heiet under hele kampen. Dessverre endte det med 2-0 til Vålerenga.

I dag er det hjemme mot Trondheim så det er bare å ta på seg de blå skoene og krysse fingrene for et bedre resultat.

Antrekket den 16. mai var nemlig ganske gjennomtenkt (for en gang skyld), og jeg hadde både blå sko og blå sekk. Den blå dunjakka var også med og kom på etterhvert som temperaturen sank. Og supporterskjerfet var selvfølgelig på, seg om jeg har fått høre at det er noen som ser på det som skikkelig harry 😉

Ha en fortsatt fin kveld folkens 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg