FORNØYD MED RESULTATET

Categories Blogg

I går fikk jeg innfallet om at jeg skulle ta saksa i egne hender og klippe tuppene på håret mitt, jeg var veldig spent på hvordan det egentlig ble. Siden jeg klippet håret mens det var vått måtte jeg vente tildelt var helt tørt før jeg kunne se det endelige resultatet.

Jeg er superfornøyd!

Det ble veldig bra og jeg er veldig fornøyd med å bli kvitt tuppene uten å egentlig gjøre noe med lengden. Det er så kjedelig når man egentlig sparer til langt også må man klippe av så mye for å holde det vedlike. Føler liksom at jeg blir satt så langt tilbake hver gang. Men dette skal jeg fortsette med!

Håret er fremdeles ganske tørt, så jeg må nok bli flinkere til å bruke hårkur som tilfører fuktighet og i dag har jeg hatt i litt hårolje for at det ikke skal være så krusete. Dette går absolutt i riktig retning og jeg gleder meg til det blir sånn skikkelig langt som jeg vil ha det, må bare komme meg igjennom sommeren først.

Om sommeren har jeg som regel ikke noe annet valg enn å gå med håret enden i flette eller i en topp, og spesielt når det er så langt som det er nå. Det krever til tider alt jeg har av viljestyrke å ikke klippe det, rett og slett bare fordi det er så mye enklere. Men 1 sommer til så begynner det vel å bli så langt at det blir vanskelig å klippe det igjen.  Om det ikke skal doneres da 😉

 

1 kommentar

1 thought on “FORNØYD MED RESULTATET

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.