Dykking og nytt utstyr

Categories Blogg

Reklame | Scubalooks

Heisann!

 

I dag våknet jeg til hentemelding fra posten, noe jeg elsker! Vi spiste en god frokost sammen før vi pakket det siste som gjensto og kom oss avgårde for å dykke. Kjørte selvfølgelig innom posten på veien og der lå det en fin pakke fra scubalooks. I den var det en nydelig rosa genser, noen klistramerker og to loggbøker til dykking. Kjempefine bøker og jeg digger genseren.

 

Så kom vi oss endelig til Sjøstrand, det er liksom der vi har endt opp med å dykke når vi bare er her hjemme. Enkelt og greit å komme seg ned til vannet, og egentlig ganske mye fint å se på. Selv om det er gode 20 grader i vannet, så er det vært å merke seg at dette kun gjelder på overflaten. På 15-20 meter er det en helt annen temperatur. Så jeg har godt med klær under tørrdrakta, Anders har litt mindre, men han er også varmere enn meg. Jeg dykker nå med en tynn fleesbukse, ullsokker og en tynn ullundertøygenser. Frytkelig varmt får jeg får på alt og ligger i vannet, svetten renner med så mye klær under tykk neopren tørrdrakt. Men det er så absolutt verdt det når vi kommer oss uti og ned på dypet. Det er akkurat passe varmt, og jeg koser meg.

Det neste på ønskeliste til nytt dykkerutstyr er nå er godt undervannskamera som tåler noen meter. Jeg har tidligere brukt gopro, men før vi dro hjemmefra i dag så knakk det ene festet og da tør jeg ikke ta det med under vann. Har et i kikkerten som jeg tror jeg blir nødt til å annskaffe iløpet av sommeren.

Etter dykket fikk vi tatt noen bilder med det nye utstyret mitt, selvfølgelig rosa! Før vi tok turen innom bestemor og bestefar for litt mat og kaffe før vi kjørte hjem.

Nok en herlig dag i nydelige Norge, gleder meg til ferie neste uke!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.