Det er fullstendig kaos

Categories Hverdag

God morgen!

Dagen startet med at jeg bråvåknet av at det regnet masse på soveromsvinduet, det som jeg åpnet litt ekstra i går for å få inn den deilige kjølige luften ute. Kaster meg over senga og ser at det heldigvis har sklidd litt ned iløpet av natten, så alt vannet har faktisk ikke kommet inn på gulvet. Lukker vinduet og ser på klokka at det er ca 20 min til vekkeklokka ringer. Kryper ned under dyna igjen og fisker fram telefonen for en liten oppdatering på hva som har skjedd i verden mens jeg har sovet. Når klokka ringer bestemmer jeg meg for å stå opp, men det jeg ikke husker når jeg åpner soveromsdøra er at jeg begynte å pakke klær i går, og at det nå ligger fordelt utover i hauger i stua. I et øyeblikks sekund skjønte jeg ikke helt hva som hadde skjedd, men det gikk ganske fort opp for meg at det var pakkinga jeg ikke ble helt ferdig med i går.

Det blir ikke den alt for store turen, men litt ulltøy (både tykt og tynt) vil komme godt med, jeg har også funnet fram vintersoveposen min. Jeg er en skikkelig frysepinne og kunne sikkert brukt den soveposen igjennom hele sommeren hadde den ikke tatt så stor plass i sekken. Men nå er det faktisk ikke mer enn en 5 grader ca på natta så da pakker jeg den med for sikkerhets skyld, jeg hater å fryse! Spesielt i telt, for da er det umulig å sove og jeg blir gående rundt i en slags døs i løpet av dagen føler jeg, men er jeg god og varm kan jeg sove nesten hvor som helst.

Nå har jeg laget meg en kopp kaffe som jeg skal kose meg med mens jeg tenker ut det siste som må finnes fram, føler jeg har en ganske god plan. Så om et par timer (kanskje 3?) regner jeg med at huset igjen ser ut omtrent som det pleier 🙂 Stay tuned for å finne ut hvor jeg skal!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.