DE SISTE UKENE

Hei hei 🙂

Det er deilig med mai og sommervarme, og nå håper jeg hverdagen er på vei tilbake til det normale. Det har vært en spesiell uke med opp og nedturer, noe som også har vert grunnen til at jeg ikke har vært så aktiv her inne på en stund. På onsdag var vi i begravelse og av respekt for familien har jeg ikke jeg ikke ønsket å skrive og utlevere om det her på bloggen. Det har heller ikke passet seg å late som ingenting og bare fortsette å skrive om alt og ingenting. Det er tøft å skulle fortsette videre med hverdagen etter at noen du er veldig glad i går bort, men det er liksom ingen vei utenom.

Men ukene har ikke bare inneholdt tårer. Det har vært fint vær og jeg har kost meg ute i hagen med pallekarmen min, som nå har fått påfyll at jordbærplanter og vårløk. Gleder meg til det er klart for å høste og jeg kan gå og småspise jordbær mens jeg koser meg ute.

Jeg har hatt bursdag, og i dag har vi hatt et lite selskap her hjemme med besøk av bestemor og bestefar. Veldig hyggelig med besøk og vi har siste masse kake 😀 Jeg hadde laget sitronfromasj og brownie, og bestemor hadde med seg vaffler 🙂 Vi så på filmer og bilder fra turen vår til Asia, og det var veldig gøy å se på det igjen, det begynner å bli en stund siden sist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå skal jeg snart ned på Marienlyst for å heie de blå fram til en etterlengtet seier. Det er snart klart for sommerferie og det hadde gjort sed meg tre poeng i dag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg