Barkebilleboogie

Categories Hagen

Da var jeg endelig hjemme igjen, det blir lange dager når jeg begynner seint og har mye jeg har tenkt til å gjøre. I tillegg til at jeg ikke klarer å komme meg ut av sofaen til mamma igjen når jeg først har lada der. I dag har jeg fortsatt som gartner i hagen til mamma, må jo gjøre meg ferdig med det jeg har begynt på og det er så deilig å være ute i frisk luft nå som temperaturen er så deilig.

Jeg begynte med å finne fram saga og dele opp pæretreet i deler som det skulle være mulig å flytte på. Den største delen av stammen var fremdeles litt for stor til at jeg ville begynne å flytte på den alene, så lot det ligge til mamma kom hjem og kunne hjelpe meg. I mellomtiden fortsatte jeg litt i bedet på andre siden av huset. Kom omtrent halvveis i går, og resten gikk heldigvis litt raskere i dag, var ikke like mye ugress som skull lukes i den delen og de fleste av buskene klippet vi til i går. En overraskende stor jobb, å klippe til og trimme store busker av ulikt slag. Holde tunga rett i munnen og prøve å få det jevnt uten å skamklippe fullstendig 😀  Jeg tar heller litt for mye enn litt for lite når jeg klipper sånn. Det vokser så fort ut igjen, og tar man for lite ser det ikke ut som man har gjort noe.

Dagens nye ting i bedet ble dermed barking. Jeg er så glad i å holde på i hagen, og spesielt når jeg kan holde på med jord og bark, men spesielt bark. Jeg liker lukten av fersk bark 🙂 Og det gjør meg så glad å se hvor fint det bli sånn helt plutselig etter å ha lagt på noen sekker bark. Det skal ikke mer til, og hvem liker vel ikke å se at det de driver med blir som de hadde tenkt (eller kanskje enda bedre?) 🙂

Bare noen av sekkene som måtte til for å dekke alt 🙂 God styrketrening å flytte rundt på disse i flere omganger iløpet av en dag

Du kan sjekke innlegget fra i går ved å trykke her, for å se hvordan det så ut før jeg begynte i går 😉

Nå er denne delen av hagen klar for sommeren. Allerede i mars, det tror jeg ikke har skjedd før. Mamma var med å bære kvist og kvast, og klippe ned på de buskene som måtte trimmes. Dessuten er det myyyye enklere å holde på og klippe ned når den som eier alt står og følger med og gir tillatelse til utfoldelse 🙂 Takk for en hyggelig dag!

Vet du forresten at det er vaffeldagen i dag? Mamma sendte ei melding inn og spurte om kanskje de hadde lyst til å lage vafler til oss. Jeg hadde helt glemt det, og ble dermed ekstra glad når vi var ferdige og møtte Lise i døra som fortalte at vaflene var ferdige <3 Tusen takk for nydelige vafler Lise, de smakte helt nydelig!

Det beste som er på vafler <3 Ripsgele og smør 🙂

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.