ALT FOR Å BLI BRUN?

Categories Blogg

Sommer, sol, saltvann og brunfarge.

Det hører liksom sammen, men det tar såååå lang tid å få den fine dype brunfargen. Nå har jeg akkurat vært i Portugal, så det første grunnlaget på fargen ble lagt der. Men jeg brukte ganske høy solfaktor på solkremen og smurte ofte, og da tar det litt lenger tid. Men for en gangs skyld ville jeg prøve å ikke bli hummer-rød.

Jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å ta vare på huden min. Det har ikke akkurat vært min sterke side 😅 Men jeg er også veeeeldig utolmodig 😁 Solarium frister jo, godt og varmt og en fin farge. Men det er jo ikke akkurat det beste for huden..

Det har fått meg til å tenke på selvbruningskrem. Jeg har aldri prøvd det før, i frykt for å bli helt oransj og skjoldete. Men i dag ble jeg tipset om at det fungerte kjempe bra om man bare bruker en sånn påføringsvott. Så jeg kjenner jeg har veldig lyst til å prøve 🥰 Er det noen som har noen erfaringer med det?

Men det skjer uansett ikke i kveld. Tar ikke sjansen på selvbruningskrem rett før sommerfest. Det er dømt til katastrofe. Får heller prøve en dag jeg ikke skal noe særlig og som jeg har muligheten til å få tak i en selvbrunings fjerner om det går helt skeis.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.