Hei hei!

I går var jeg på ikea sammen med resten av norges befolkning 😅 Mamma var med og vi må ha satt ny rekord i mest effektive besøk som noen sinne er gjennomført på en lørdag. Inn, hentet det vi skulle ha, ut. Fiks ferdig 😁

Det ble en ny hylle til stua, så nå har elefanten vår fått en plass og stå, det er ikke værst etter et halvt års tid på gulvet.

Jeg synes det er kjempevanskelig å finne møbler som passer inn i stua uten at det ruver for mye eller at det er masse åpne hyller som bare blir rot. Men denne hylla trur jeg skal bli veldig bra, og jeg er veldig fornøyd med den foreløpig.

Noe jeg synes er veldig gøy er faktisk å skru sammen ikea møbler. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er noe jeg bestandig har likt. Også blir det så fint når det er ferdig 👩‍🔧🦸‍♀️

Hva synes du om den nye hylla?

Hei hei!

I går var det seriestart for eliteserien, og i dag spilte Strømsgodset sin første kamp for sesongen 🙂

Jeg har i dag vært på min aller første Godset kamp, men det blir langt ifra den siste. Jeg koste meg på tribunen, selv om det ble litt kaldt ut i andre omgang. Men det trøkket som var fra Godsetunionen må nesten bare oppleves! Jeg har aldri vært opptatt av fotball, men jeg kjenner jo at det begynner å bli en liten interesse der 😉 Jeg ble skikkelig engasjert og det var en så spennende kamp. Godset vant til slutt 3-2 og jeg gleder meg til resten av sesongen.

Det er en helt enorm forskjell på å være på stadion fremfor å se kampen fra sofaen. Når det står på en kamp på tv’n hjemme følger jeg som regel med omtrent med et halv øye, mens på Marienlyst i dag satt jeg på kanten av sete og kjente på spenningen i spillet.

Neste hjemmekamp er mot Mjøndalen og den gleder jeg meg skikkelig til, om det ikke blir trøkk da så veit ikke jeg 😀

 

 

Selvfølgelig har jeg kjøpt Strømsgodset skjerf 😀

 

 

 

Hei hei!

I går kveld var det igjen klart for Earth Hour, og her i huset som så mange, mange andre steder i verden slukket vi alle lysene mellom kl. 20.30 og 21.30. Vi slo faktisk ikke på lysene igjen resten av kvelden. Når alle stearinlysene var tent og filmen var godt i gang, ble det liksom litt rart å skulle skru på lysene igjen bare fordi klokka ble 21.30.

Jeg synes dette er er supert initiativ og det er så imponerende at det har latt seg gjøre å samle (så godt som) hele verden rundt denne markeringen for klima. Det viser på en så fin måte at alt er mulig om man bare jobber nok for det. Samtidig som vi viser at det må være en felles dugnad til om vi skal ha en sjanse til å gjøre noe med klimaendringen.

Kanskje vi skal slå av lyset oftere?

Håper du har en flott søndag 🙂

Reklame | Cura akademiet

Reklame

 

Hei hei!

Nå gleder jeg meg til å endelig skulle fortelle dere om mine planer til høsten. Jeg har tidligere prøvd meg på litt forskjellige typer utdanning, men har liksom ikke funnet helt det som passer for meg. Jeg har heller ikke motivasjon og selvkontroll nok til å fortsette i mange år med noe jeg ikke interesserer meg for. Men nå har jeg funnet noe som jeg virkelig gleder meg til å begynne på. Det er en helt ny utdanning, så jeg vil også bli blant de første i Norge som får denne tittelen og denne kompetansen.

Cura Akademiet starter til høsten opp en nettbasert studie for å bli hudkonsulent. Jeg kjente med en gang at dette var noe jeg virkelig hadde lyst til å lære mere om, og at hele kurset kan gjennomføres på så kort tid som 3 måneder er jo bare fantastisk.

Jeg blir bare mer og mer opptatt av å ta vare på egen hud, og merker da fort at jeg egentlig har alt for liten kunnskap om det, det blir liksom å bare stole på reklame for ulike kremer. Blant annet derfor gleder jeg meg til å starte på dette og lære masse nytt.

Noe av det som har begrenset meg noe i forhold til studie de siste årene er ikke bare det at jeg ikke har funnet akkurat det studie jeg ønsker å satse på, men også det faktum at jeg må/ønsker å studere på nett. Jeg er i full jobb, og det har jeg tenkt til å fortsette med, det lar seg faktisk ikke gjøre å slutte i jobben for å begynne på studie. Da må vi flytte tilbake i en liten hybel er jeg redd, og det er ikke aktuelt.

Hudkonsulent utdanningen er et nettstudier jeg kan ta i egent tempo, og derfor kombinere med jobb. Det betyr også at jeg kan bruke lenger tid om man trenger det,opp til et helt år faktisk, så om hverdagen blir litt hektisk i en periode så er ikke det er hinder for utdanningen 😀 Jobbmulighetene er også mange etter endt studie, og bransjen for skjønnhet og velvære bare øker og øker.

Du kan melde deg på en uforpliktende venteliste her  så mottar du mer informasjon og gode tilbud når det nærmer seg oppstart.

Jeg gleder meg! 🌞🌞

 

Hei hei 🙂

 

Når var du sist på kino? Husker ikke? Ikke jeg heller.

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var på kino (som ikke var jobb), og så hyggelig det er når man først gjør det. Så langt tilbake jeg, eller noen andre, kan huske har jeg vært veldig interessert i polare strøk og ekspedisjoner, så når filmen om Amundsen nå kom på kino hadde jeg veldig lyst til å dra.

Det gjorde vi i går og det var en kjempefilm. Jeg hadde det så gøy der jeg satt i kinosalen og måtte flere ganger ta meg sammen for ikke å le høy. Det var en veldig bra film som fikk med seg mye av det som skjedde både i livet til Roald Amundsen selv, men også hvordan hans ekspedisjoner påvirket de rundt ham. Det er absolutt en film jeg anbefaler deg å reise og se 🙂

 

Også så hyggelig som det er å komme seg litt ut og gjøre ting sammen som vi ikke gjør så ofte. Håper det ikke blir så alt for lenge til neste gang. Men Løvenes Konge kommer jo i juli, og den bare må jeg se!

 

Ha en god helg folkens, enden du drar på kino eller har andre planer 🙂

Reklame | Studded kiss

Reklame

 

God fredag alle sammen!

Det er viktig å unne seg lit luksus i hverdagen, og i dag ble det lunsjen som ble min lille luksus. Jeg skal på kveldsvakt, og da liker jeg å spise en varm og godt lunsj, så kan jeg heller ta noe enklere å kvelden. Så i dag ble det eggerøre med vårløk, tomater og fetaost, sammen med en god salat (rester fra middagen i går).

Jeg koser meg skikkelig når jeg kan lage litt god mat og sitte og kose meg med den, og bare ha kjempegod tid. Jeg har vært skikkelig effektiv i dag, og da føler jeg kanskje at jeg fortjener den lille pustepausen litt også. Det har blitt et skikkelig røsk i skittentøyshaugen, bretta og sortert sokker, støvsugd og masse annet, så nå er huset klart for helga.

Det er ekstra deilig å komme hjem i kveld når jeg vet alt alt sånt er gjort og jeg ikke trenger å tenke på å bruke helga mi på sånne ting.

I dag har jeg også bestilt en ny kjole til sommeren, og jeg gleder meg skikkelig til den kommer. Det er så gøy å få pakker i posten. Nå er det lenge siden jeg har unnet meg noe nytt, og siden jeg har vært så flink til å vaske huset syntes jeg faktisk jeg fortjente den 😀 Hva pleier du å bruke som unnskyldning?

Ta en titt på siden jeg fant kjolen, det er så mye flott til sommeren der, og om du trenger en unnskyldning ekstra for å handle litt så får du nå 15% om du bruker koden stine15

Studded kiss

Jeg har bestilt denne kjolen, og gleder meg til den snart kommer i posten!

Hei hei 🙂

Nå virkelig våren kommet og et er så deilig å kjenne at sola varmer. Jeg var jo litt missfornøyd med været på morgenen i går, men sola titta fram og det ble jo den flotte dagen. Planene om solarium ble også helt skrinlagt. Det går faktisk ikke an å betale for sol når det er så fint vær. I stede bestemte jeg meg for å rydde ute på verandaen og pakke fram våren og sommeren der også.

Hagestoler ble satt utover, hengekøya funnet fram og grillen vasket og brent ren etter vinteren. Da lå alt til rette for årets første grillmiddag.

Det ble fiskeburger! Det er kjempe godt og veldig enkelt. Stekte pommes frittes i ovnen inne og spiste middagen inne. Det var litt i kaldeste laget å sitte ute når vi endelig var klare til å spise. Men om en måneds tid, da sitter vi nok ute til seint på kvelden.

 

Hei hei!

Jeg har lyst til å komme med en liten påminnelse om hvor viktig det er å ta vare på huden. Jeg har i mange år vært plaget av kviser og hudormer. Men etter at jeg tok noen grep og faktisk begynte å ta litt vare på huden min, har jeg merket stor forskjell.

Jeg har begynt med en dagkrem under sminken på morgenen og så ofte som jeg husker eller ikke sovnet på sofaen har jeg begynt å vaske bort all sminken og smøre ansikt og hals med nattkrem. Huden har blitt så mye mykere og kvisene er så godt som borte 😁 Litt hudormer er det igjen, men det tar nok litt lenger tid, det er jo ikke lenge jeg har holdt på.

Spennede å sa hvordan små grep i hverdagen kan gjøre så stor forskjell. Og hvordan huden har så mye å si for eget velvære og hvordan man føler seg. Nå må jeg bare finne noe som funker på de tørre hendene mine 🙈😅

Dette er den mykeste sminkeservietten jeg har brukt noen gang. Liker best å bruke sminkefjerner og bomull, men denne er absolutt en favoritt når det må gå litt fort.

God morgen!

Da var det tilbake på jobb en tur, går jo ikke an å ha fri hele tiden 😉 I dag var det ekstra vanskelig å stå opp, uten at jeg helt klarer å forstå hvorfor. La meg tidlig i går og har egentlig sovet veldig godt. Det var lyst på soverommet når jeg våkner og det så ut til å bli en solfylt og deilig dag.

Kroppen kjentes uthvilt, men øynene ville bare ikke opp. Lå lenge og forsøkte å våkne, men jeg må ha sovna igjen, for plutselig bråvåkner jeg og måtte virkelig få opp farta for å rekke jobben.

Da jeg kom ut var det sol og deilig, trengte ikke engang jakke på vei ut til bilen. Men nå ser det ut som været har snudd. Det begynner å skye over, og jeg blir ikke overasket om det regner når jeg skal hjem i dag.

Vurderer om jeg skal ta meg en liten tur innom solstudio etter jobb. Det er flere år siden sist, men det er noe jeg føler hjelper litt på energi nivået, og jeg føler meg også litt bedre når jeg har fått litt farge 🌞 Får tenke litt på den og se om jeg klarer å bestemme meg.

Ha en fin dag alle sammen 😊🌞

God kveld alle sammen 🙂

Nå er endelig kvelden her, og det er på tide å krype ned i sofakroken. I kveld har jeg vært på middag hos mamma og pappa, veldig hyggelig 🙂

Nå er det på tide med litt kvelds snacks 💖 I kveld ble det gulrot og dip rester fra helga. Pluss en aldri så liten sjokoladebit, bare fordi søtsuget ble for stor og viljestyrken for liten. 🙈

Men det er jo ikke bare vi som synes det er godt med litt å spise på kvelden. Ole Idar ble veldig fornøyd med sin gulrot bit også, og brukte lang tid på å kose seg med den 🐹💖

 

Håper alle har en fin kveld 😁