For et liv det er her oppe! Jeg blir fremdeles overasket når jeg ser hvor mange hundekjørere det går ann å samle på ett sted 😅

I går kveld (kl. 23) var det fellesstart for kjørerne i 300 klassen(De skal kjøre ca 30 mil). Da skulle alt være pakket og klart i sleden og hundene kunne ha på potesokker, men de kunne ikke ha på selene og de måtte ligge i kassene inne i hengeren. Som handler var det så godt som ingenting jeg hadde lov til å gjøre etter at startskuddet gikk. Jeg fikk stå ved lederhundene og holde i dem, så de sto der de skulle, ellers var alt opp til Sven-Erik som skulle kjøre.
Han var kjempe effektiv og kom seg fort ut.

Hundene virker spreke og de ligger nå på 7. plass. Her kan du følge GPS-trackinen til alle 300 kjørerne: http://rs.k2.no/gausdal/kart/gm_300.html

Jeg har ikke så mye jeg skal gjøre før han kommer inn til mål, antagelig iløpet av morgentimene på søndag.  Men jeg koser meg med de hundene jeg har igjen i hengeren og prøver å få med meg noe av alt det som skjer her i dag.

I dag er det kjørerne i 150 og 200 klassene som starter, de skal også tilbake hit på sjekkpunkt senere😊

Endelig er jeg tilbake! Etter flere måneders sykeleie på sofaen kunne jeg endelig starte det nye året med å reise på jobb 😀 Jeg skal innrømme at det har vært ei tung uke, kroppen er ikke helt den samme som da jeg ble syk, men det er også ubeskrivelig deilig å kunne drive med det jeg liker aller best. Jeg kjenner jeg synes det er deilig å være skikkelig sliten igjen. Det høres kanskje rart ut, men når jeg er så sliten etter en dags aktivitet at jeg sovner på sofaen etter middag, da koser jeg meg.

Jeg liker å være sliten. Den gode formen for sliten som bare kommer av skikkelig fysisk aktivitet, når musklene sier ifra at «nå holder det, vi klarer ikke mer». Det er en god form for sliten. Følelsen av å ha gjort noe, og å vite at neste gang, da blir det litt lettere.

Månedene jeg har hatt på sofaen har vært lange og tunge, mye av tiden har gått med på å tenke på alt jeg ikke har fått gjort, og alt jeg ikke har klart å gjøre. Men den tiden er forbi, nå skal jeg bare se framover og glede meg over alt jeg faktisk får gjort og alt jeg klarer å gjøre!

Ønsker alle sammen en god start på det nye året, måtte det bringe deg mange flotte opplevelser 🙂