Hei! 

Nå har sommer’n kommet og uansett hvor deilig det er med sommer og sol så gleder jeg meg til de litt kjøligere høst kveldene kommer som omsider går over i en forhåpentligvis kald vinter med mye snø. Det er bare et problem 😉 Jeg er ferdig på Folkehøgskolen i Pasvik der jeg drev med hundekjøring og jeg har dessverre ikke muligheten til å starte opp med egen spann helt enda. 

Derfor lurte jeg på om det er noen der ute som kunne tenke seg hjelp i kennel/hundegård ut over høsten og vinteren? 

Hvis du/dere synes dette høres interessant ut er det jo bare å ta kontakt 🙂 Jeg bor i Røyken så det vil jo være en fordel om du ikke bor så alt for langt unna, men send bare ei melding så ser vi 🙂 Jeg har søkt på skole til høsten så det er dessverre vanskelig å si noe sikkert enda om hvor mye tid jeg vil ha til rådighet, eller hvor langt jeg kan reise. 

 

Håper å høre fra deg!

 

 

Dette året har gått så utrolig fort! Det føles ikke som om det er lenge siden jeg satt på flyet opp til Kirkenes første gang og gledet meg til et år i Finnmark. Lite visste jeg da om alt det jeg skulle få oppleve, og alle de nye vennene jeg skulle få. Det føles så rart at det er ferdig… Det har hele tiden vært snakk om at vi skulle være der et år, men i virkeligheten er det jo bare ni måneder. Og i løpet av disse månedene er det masse ferier 😉 Deilig tenker du sikker, et så kort skoleår, men det gjelder ikke når det er snakk om folkehøgskole 🙂 

Nå sitter jeg ute i sola i Stavern sammen med kjæresten min og steker i sola, mens jeg mimrer litt over året som har gått ved å se på gamle bilder. Sommer’n kan være så fin den bare vill. Med sol, varme, is og alt sommer’n har å by på.. Men jeg vil nok alltid lengte litt tilbake til vinter’n og Pasviks skoger.

#friluftsliv #pasvik #folkehøgskole #hundekjøring #villmarksliv #livsstil #trening