En jul jeg vil huske

Categories Jul

God jul til dere alle sammen!

Nå sitter jeg i bilen på vei til Mosjøen, og jeg gleder meg veldig til noen dager på hyttetur der oppe. Dette har vært en veldig spesiell jul, og det blir godt med noen dager med noe helt annet så hode også kan få en hvil.

Jeg har igjen valgt å gå mine egne veier og planla i år å ferie jul hos svigers sammen med Anders. Det er andre året på rad jeg ikke feirer jul hjemme, men når jeg er der så mye som jeg er resten av året ser jeg faktisk ikke så det som et så stort savn heller. Årets jul ble ganske spesiell da vi hadde to dødsfall i nær familie rett før jul. Men det er med på å sette ting litt i perspektiv og jeg tror jeg har blitt enda mer bevist på å sette pris på det som er her og nå.

Selv om mye var forandret var også mye akkurat "nesten" som det pleide. Juletreet ble pynta av undertegnede, noe som resulterte i en god latter fra de fastboende. Mye pynt de ikke hadde sett på noen år 😅

Gavene lå som bestandig under treet og middagen smakte som alltid veldig godt 🙂

En liten tur på jobb 1. juledag og en hviledag/pakkedag hjemme før jeg nå er på vei nordover (igjen). Endelig! Har gledet meg lenge og mye!

Håper alle har ei fin romjulstid, jeg har pakka lua og er klar!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.