De små tingene

Categories Hverdag

Det er rart hvordan  de små tingene i hverdagen kan ta så mye plass og bety så mye.

Jeg har fra jeg var ganske liten hatt hamster, og det er jo ingen hemmelighet at de har ganske kort levealder. Det er liksom noe som bestandig har fulgt med, men det er selvfølgelig veldig trist når de blir borte.

For ett års tid siden kjøpte vi en voksen hamster, det første dyret jeg har hatt der jeg har hatt det fulle ansvaret. Det er noe helt annet i stua bare med et sånnt lite dyr. Det fyller liksom huset på en god måte.

Nå er det allerede gått litt over en uke siden "Gerd Irene" sovnet stille inn i huset sitt. Hun var gammel og det kom ikke som noen overaskelse 😞

Det som allikevel slår meg som den store overakselsen (hver gang), er hvor tomt huset blir. Det er en del som mangler, og det er en del jeg ønsker å ha i livet mitt. Det tok derfor ikke lang tid før det flyttet inn en ny liten krabat her hos oss.

Hils på Ole Idar 😁

Han er en nysgjerrig liten skapning som allerede etter en natt syntes det var greit å bli løftet ut av buret for litt kos og oppmerksomhet 😊

Nå viser han tydelig at han liker denne oppmerksomheten bedre og bedre og digger når han får komme ut i sofaen for å undersøke litt.

Han er jo bare skjønn! Så det blir nok en del bilder og skriving om han fremover 😇

1 kommentar

1 thought on “De små tingene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.