Endelig tilbake!

Endelig er jeg tilbake! Etter flere måneders sykeleie på sofaen kunne jeg endelig starte det nye året med å reise på jobb 😀 Jeg skal innrømme at det har vært ei tung uke, kroppen er ikke helt den samme som da jeg ble syk, men det er også ubeskrivelig deilig å kunne drive med det jeg liker aller best. Jeg kjenner jeg synes det er deilig å være skikkelig sliten igjen. Det høres kanskje rart ut, men når jeg er så sliten etter en dags aktivitet at jeg sovner på sofaen etter middag, da koser jeg meg.

Jeg liker å være sliten. Den gode formen for sliten som bare kommer av skikkelig fysisk aktivitet, når musklene sier ifra at «nå holder det, vi klarer ikke mer». Det er en god form for sliten. Følelsen av å ha gjort noe, og å vite at neste gang, da blir det litt lettere.

Månedene jeg har hatt på sofaen har vært lange og tunge, mye av tiden har gått med på å tenke på alt jeg ikke har fått gjort, og alt jeg ikke har klart å gjøre. Men den tiden er forbi, nå skal jeg bare se framover og glede meg over alt jeg faktisk får gjort og alt jeg klarer å gjøre!

Ønsker alle sammen en god start på det nye året, måtte det bringe deg mange flotte opplevelser 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg